Bruce Springsteen Lyrics Quiz

I created this quiz for an old friend of mine, an alleged Bruce Springsteen fan, who wanted a challenge.
To view the answers, click and drag to highlight the line below the quote...

1) And she kissed me just right like only a lonely angel can
answer:Spirit In The Night
2) At least for a little while, sir, me and her we had us some fun
answer:Nebraska
3) But I got debts that no honest man can pay
answer:Atlantic City
4) But I swear I left my wallet back home in my working pants
answer:All That Heaven Will Allow
5) From the coastline to the city all the pretty daisies raise their heads
answer:10th Avenue Freeze-Out
6) Hey little girlie in the blue jeans so tight
answer:Cadillac Ranch
7) I heard the voices of friends vanished and gone
answer:Streets Of Philadelphia
8) I pulled over the side of the highway and watched his taillights disappear
answer:Highway Patrolman
9) I spoke with her last night, she said she wonít set herself on fire for me anymore
answer:4th Of July Asbury Park
10) I strolled all alone through a fallout zone and came out with my soul untouched
answer:Growiní Up
11) Iíll pay the cost for wanting things that can only be found
answer:Darkness On The Edge Of Town
12) Is a dream a lie if it donít come true or is it something worse?
answer:The River
13) Itís a town full of losers and Iím pulling out of here to win
answer:Thunder Road
14) Now he walks these empty rooms looking for something to blame
answer:Adam Raised A Cain
15) Now young faces grow sad and old and hearts of fire grow cold
answer:No Surrender
16) Oh some hazard from Harvard was skunked on beer playiní backyard bombadier
answer:Blinded By The Light
17) One day I looked straight at her and she looked straight back
answer:Working On The Highway
18) Outside the streetís on fire in a real death waltz between whatís flesh and whatís fantasy
answer:Jungleland
19) She didnít get me excited, she just made me feel mean
answer:You Can Look (But You Better Not Touch)
20) Some girls want a handsome Dan or some good lookiní Joe
answer:Tougher Than The Rest
21) Sometimes I feel so weak I just want to explode
answer:The Promised Land
22) Sometimes my whole life feels like one big mistake
answer:Spare Parts
23) The only lover Iím ever gonna need is your soft sweet little girlís tongue
answer:Rosalita (Come Out Tonight)
24) They say if you die in your dreams you really die in your bed
answer:Valentineís Day
25) Where the girls are pretty but they just want to know your name
answer:Darlington County

HOME PAGE | EPHEMERA | FRIENDS & FAMILY | PORTFOLIO | CONTACT